OGLASNA PLOČA

 Dragi studenti, dobrodošli na našu oglasnu ploču. Ovdje ćete moći pročitati sve novosti vezane uz studij. Ukoliko želite sa svojim kolegama podijeliti neku obavijest (otkrili ste novi kongres, laki način kako doći do stipendije, korisnu knjigu...), pošaljite nam je na adresu studija, a mi ćemo je "prikvačiti" na oglasnu ploču.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOVO O POSUDBI KNJIGA

Neki od vas već su posjetili našu novu knjižnicu, neki će nam tek doći. Novost je fotokopirni aparat na raspolaganju studentima, ali i novi rokovi posudbe:

  •  knjige se u pravilu posuđuju na sedam dana

  •  knjige koje posjedujemo u jednom primjerku mogu se posuditi najduže na jedan dan, uz ostavljanje osobne iskaznice ili indexa

  •  stručni časopisi se ne posuđuju

Nadamo se da ova nešto stroža pravila posudbe neće utjecati na vaše korištenje knjižnicom, naročito zato što novi prostor omogućuje rad u prostoru knjižnice.


 Sve o
pripremi i prijavi
prijedloga i tema za doktorski i magistarski rad

možete proučiti ovdje.

____________

Obavijesti vezane uz
postupak stjecanja akademskog stupnja i upis u treću, doktorsku godinu studija

pročitajte ovdje.

 

 


Žudite li za novim znanstvenim dostignućima ili jednostavno želite naći literaturu za seminare, ovdje su neka mjesta na kojima to možete:

www.nsk.hr/usluge - Nacionalna i sveučilišna knjižnica omogućava pristup nekolicini baza - ovdje se možete prijaviti za korištenje Emerald Fulltekst baze podataka ili pronaći linkove do nekih drugih, doduše, s ograničenim pristupom

http://www3.oup.co.uk/jnls/online - Oxford online časopisi nude neke članke besplatno, naročito one iz arhive