VODITELJSTVO STUDIJA

Voditeljica:
prof. dr. sc. Melita Kovačević
melita.kovacevic@erf.hr

Suvoditelji:
prof. dr. sc. Bojana Dalbelo Bašic
bojana.dalbelo@fer.hr
prof. dr. sc. Ranko Matasović
rmatasov@ffzg.hr

Tajnica studija:
Katarina Kasanić
+385 1 4698 110
kkasanic@unizg.hr

Uvjeti upisa na studij

Za upis se prijaviti mogu studenti koji su završili neki od studijskih programa u područjima koja su sastavnice doktorskog programa, tj. područja koja su relevantna za područje jezika i kognitivne neuroznanosti. Primjerice, to uključuje, područje psihologije, medicine, biologije, lingvistike, logopedije, fizike, računarstva i dr.
Pravo na prijavu imaju studenti koji su stekli diplomu bilo na nekom od hrvatskih sveučilišta ili stranih sveučilišta, pod istim uvjetima.

S obzirom na to da su neke zemlje već primijenile načela bolonjskog procesa, tj. da postoji mogućnost prijave studenata koji su stekli diplomu temeljenu na studijskoj shemi bolonjske reforme, pravo na prijavu za upis imaju studenti koji su:

a) stekli diplomu magistra struke u skladu s bolonjskom shemom studiranja;

b) stekli diplomu poslijediplomskog studija u skladu sa starim sustavom studiranja (u hrvatskom sustavu, magistra znanosti);

c) stekli diplomu dodiplomskoga studija u skladu sa starim sustavom studiranja (četverogodišnji ili peterogodišnji studij).



SiNAPSA Neuroscience Conference 2011: Call for Symposia


Radionica OSNOVE EKSPERIMENTALNOG DIZAJNA


Predavanje prof. dr. sc. Miloša Judaša "Važnost sustava zrcalnih neurona moždane kore za evoluciju jezika i simboličkog mišljenja"


Tool-Kit of Cognitive Neuroscience 2009